Las Colinas golf, een aparte wereld

Wat is het allereerste idee dat in je opkomt bij het noemen van Spanje? Stel je je al de Middellandse Zee voor, de prachtige stranden, het gunstige weer of de ongeëvenaarde golfbanen? Wat als er een manier is om al deze herkenbare en respectabele Spaanse ‘handelsmerken’ te combineren? Nou, er is een manier. Bereid je voor om het unieke golfparadijs te ervaren.
Met zijn bevoorrechte locatie heeft Las Colinas Golf & Country Club een oppervlakte van 330 hectare.

Het heeft een natuurreservaat van 200.000 vierkante meter, met schilderachtige paden en ruime groene zones met inheemse vegetatie. Liggend langs een vallei vol met citrusbomen en omgeven door heuvels, ligt de enige toegang via een spectaculaire ingang in canyonstijl, een functie die de rust en de immense natuurlijke schoonheid behoudt.

Las colinas Costa blanca

Las Colinas Golf & Country Club heeft een uitzonderlijk klimaat. Het is buitengewoon goed verbonden en beschikt over uitgebreide sportfaciliteiten en -diensten, evenals een privéstrandclub aan de kust bij het strand La Glea in Campoamor.

Waarom is Las Colinas Golf de onweerstaanbare wereld apart?

U kunt dit golfresort behandelen als een nieuweling omdat het in 2010 is geopend. U kunt er echter zeker van zijn dat zijn opmerkelijke reputatie welverdiend is. Bovendien heeft het sindsdien steeds meer aandacht en respect gekregen. Zonder overdrijving hebben we het over een van de 100 meest prestigieuze Europese golfbanen.

In 2014 werd deze prachtige locatie officieel bekroond en erkend als het golfresort. Dus, hoe denkt u over de mogelijkheid om een luxe villa te bezitten in de buurt van de winnaar van de International Hotel and Property Award in 2014 – Las Colinas Golf?

Las colinas golf

Het lijkt erop dat deze fantastische locatie gewoon geen genoeg kan krijgen van beloningen. Las Colinas Golf en Country Club was ook de winnaar in de categorie van toonaangevende Spaanse villa resorts. We mogen niet vergeten de vleiende World Golf Award te vermelden, die alle inspanningen bekroond heeft met de categorie Spanish Best Golf Course. Als zodanig kon luxe onroerend goed Las Colinas Golf onmogelijk onopgemerkt blijven door de World Travel Award-commissie in 2016. De luxe en het prestige van Las Colinas werden toegekend in niet één, maar eigenlijk twee categorieën als de Europese en tegelijkertijd met de Spaans toonaangevend villa resort.

Deze ongeëvenaarde locatie heeft zich duidelijk bewezen op zowel nationaal (Spanje) als Europees niveau. Wat komt hierna? Welnu, we hebben alle reden om aan te nemen dat een internationale erkenning op mondiaal niveau slechts een kwestie van tijd is.

las-colinas-golf-orihuela-costa-

Een eindeloze lijst met erkenningen en prijzen

Luxe Las Colinas Golfbaan is voortdurend op zoek naar nieuwe en prestigieuze prijzen om haar onberispelijke reputatie te bewijzen. Hier zijn enkele van de meest prestigieuze en bekende:

  • Volgens het Britse tijdschrift Golf World werd Las Colinas in 2010 erkend als een van de twintig beste bestemmingen. Ook in 2015 bevestigde dit tijdschrift de prestigieuze positie van deze locatie. Dit gebeurde door het op te nemen in de top 100 van belangrijkste golfbanen in Europa.
  • Bovendien, een van de belangrijkste touroperators van de EU, Your-Golf-Travel, heeft deze locatie in 2011 opgenomen in een lijst met de top 100 banen in Europa.
  • Top tien Spaanse mediterrane cursussen. De prestigieuze Spaanse krant ABC noemde Las Colinas Golf in 2012 een van de top 10 mediterrane cursussen in Spanje.
  • Volgens de Troon Golf in 2013 was dit de beste faciliteit in de hele EMEA-regio.
  • De juryleden van de International Hotel and Property Award twijfelden er niet aan toen ze Las Colinas in 2014 verkozen tot beste golfresort.
  • Volgens de World Travel Awards in 2015 was deze locatie het niet te evenaren Villa Resort onder alle Spaanse Leading Villa Resorts.
  • Ten slotte, konden de World of Golf Awards de charme van Las Colinas niet weerstaan en werd de prijs voor de Spanish Best Golf Course in 2015 verdiend.

Las Colinas Golf prijzen

> Click here to find our complete portfolio of luxury properties at Las Colinas Golf <